Baby- og børnetøj, accessories og interiør.

Pigeværelse a la Cornelia

img_3711

Billederne taler for sig selv, når jeg siger, at Cornelia ÆÆÆLSKER lyserød. Hun bliver snart 6 år (d.24/6), så alt der har med hår, make up, udklædning, dans mm. at gøre, er bare et HIT.

Jeg bestemmer dog stadig indretningen, men den er 100% efter hendes lege og også en del praktik – ellers ville vi drukne i nipsting. Hvorfor har piger egentlig altid så meget nips?

Hun har 2 små værelser, hvor vi lavede hul mellem rummene, da vi købte og renoverede huset. Så et form for et “soveværelse” og så et “legeværelse”. Det holder aldrig helt, men hun sover da i sengen ;) Hun har også stadig sin sky-sengerand, for hun er vild med den der lidt huleagtige stemning, og så siger hun selv, at den jo er blød at ligge op af. Mor giver hende ret!

I hjørnet af dette værelse er der skrivebord, også hjemmelavet, hvor der lige er plads til at tegne og male. Det varer nok ikke længe før hun skal have et større, da hun lige er startet i SFO.

 

img_3711

img_3709

img_3710

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På “legeværelset” har hun et hvidt make up bord (fra Ikea, men købt på DBA), udklædningstøj, en kommode/rumdeler med diverse legetøj, skab til spil/legemad/kreating mm. og et lille hjemmelavet legekøkken (lavet af et gammelt sengebord).

Plastikkuplerne er købt hos Littlekidsville, de er gode til hårspænder og smykker.

 

img_3704

img_3706

img_3705

img_3703

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hvordan ser Jeres pigeværelser ud?