Baby- og børnetøj, accessories og interiør.

Månedens børneværelse

cris-1

Jeg hedder Christina, er 21 år og er lige blevet mor til verdens dejligeste Philina.
Lige siden jeg blev gravid, har jeg brugt utrolig lang tid på at indrette hendes værelse, sådan at det kunne blive helt perfekt inden hendes ankomst. Det har så i alt taget mig 9 måneder at gå og nusse og pusse om

Jeg er på ingen måder farveforskrækket. Jeg elsker farver, PASTEL-farver!

Vi bruger meget rosa, lyserød, grå og hvid. Det er dejlig lyst og venligt. Når det så er sagt er Philina jo nød til at eje noget legetøj med farve på, det skal børn jo… derfor går jeg meget op i opbevaring, som også samtidig er en pæn måde at gemme ting væk på, når de ikke bliver brugt. Jeg er vild med mine store legoklods-klasser og stribede poser som hænger på væggen, som er bestilt hjem fra www.trendybox.dk. Legoklods-kasserne bruger jeg til at gemme det tøj jeg har til Philina i de lidt større størrelser og de stribede poser på væggen er fyldte med legetøj – så er det også dejlig nemt at rydde op igen, bare op i posen med det.

Inden jeg gik i gang med værelset besluttede jeg mig for at ”skyen” skulle være elementet i værelset. Jeg er pjattet med skyer og det er meget unisex, hverken drenget eller piget. Mine billeder spejler sig også meget af, at jeg er pjattet med de vat-totter.

Jeg har fået endnu en ny svaghed nemlig: SVANER, ej hvor er det egentlig bare en smuk fugl. Jeg har lige fået den fineste lampe hjem, som er svaneformet fra www.raaliving.dk – det giver et super lækkert lys om natten når vi er oppe og pusle Philina, sådan hun ikke rigtig vågner. Vi er alle tre kæmpe fan.

Derudover har jeg piftet mit kedelige puslebord fra BabySam op. De greb som fulgte med, syntes hverken min kæreste eller jeg særlig godt om. Det kunne www.villavejen.com heldigvis hjælpe mig med, hun lavede så de sødeste sløjfe greb i en lys grå til os. Det syntes jeg både har gjort puslebordet og selve værelset meget mere personligt.

Jeg har lige fået den lækre nye læderlook puslepude hjem fra www.babylab.dk – og så skal vi vidst også snart ha prikken over i’et, med sky’ish sengenranden.

Har I spørgsmål til indretningen eller tingene på værelset, så er I altid velkomne på Instagram.

XXXX – @chrisserm

chris-6 chris-7 chris5

chris-3chris-4cris-1