Baby- og børnetøj, accessories og interiør.

Finders Keepers

Finders Keepers kbh
YEAH… Du kan finde Babylab på Finders Keepers i år.
FINDERSKEEPERS DESIGN- & TØJMARKED
DATO // 6.-7. SEPTEMBER
STED // TAP1, NY CARLSBERGVEJ 91, 1799 KBH V
TID // 11-17 LØRDAG & SØNDAGGOODIEBAGS TIL DE 100 FØRSTE LØRDAG & SØNDAGENTRÉ & PRISER
DAGSBILLET // 50 KR.
WEEKENDBILLET // 70 KR.
WEEKENDBILLET + FINDERSKEEPERSMULEPOSE // 80 KR.
BØRN UNDER 12 ÅR // GRATISDu kan købe billetter i forsalg på: http://billetto.dk/finderskeepersMed en billetto-billet opnår du en masse fordele!
Du kommer meget hurtigere igennem køen og er altid sikret indgang. Du behøver ikke engang printe din billet ud – vi scanner den direkte fra din telefon.Der er både mulighed for betaling med kontant og dankort i indgangen til FINDERSKEEPERS. Bemærk dog, at det kun er indgange mærket med ”kontant/dankort”, som tager imod kontanter og betaling med dankort. Billetto-køer og VIP-køer tager ikke imod hverken kontant eller dankort.
Bemærk at du IKKE kan hæve over i indgangen.Det er som udgangspunkt ikke muligt at betale med dankort hos vores standholdere. Vi har dog opfordret dem til at benytte MobilePay, så et godt tip er at downloade denne app til din smartphone. Vi kan dog desværre ikke garantere, at standholderne godtager denne form for betaling.Da det ikke er muligt at betale med dankort hos vores standholdere, eller hæve penge i TAP1-hallen, opfordrer vi alle til at hæve penge inden ankomst.
Der ligger en hæveautomat på Enghavevej 40 ved koncertstedet Vega, samt en hæveautomat på hjørnet af Istedgade og Haderslevgade. Begge cirka 5 minutters gang fra TAP1.

Der vil løbende komme opdateringer på dette event omhandlende konkurrencer, udstillere, musik m.m.

Find flere praktiske informationer på vores hjemmeside www.finderskeepers.dk.