Baby- og børnetøj, accessories og interiør.

10 TIP til efterårsferien

fiskenet efterår

Efterårsferien er godt i gang, og du er måske allerede løbet tør for ideér til, hvad I kan lave.

Her er vores 10 bud på indendørs- og udendørsaktiviteter med børn:

1) Lav naturmasker. Skær masken ud af en papkasse eller skoæske, lad ungerne finde alverdens ting i haven eller skoven, lim på med limpistol, og sæt bånd/snor i siderne. Maskerne kunne jo med fordel bruges til Halloween-udklædning. (se billede 1)

2) Tag en tur i Dyrehaven med madpakker og gummirøjsere. Lej en pony ved Fortunens Ponycenter og træk en tur rundt derinde. Det er altid en sikker vinder!

3) Find byens største kastanjetræ, saml kastanjer og lav kastanjedyr. Her er brugt kastanjer, sytråd, tændstikker, silkebånd og Posca tusch til øjnene. Hæng dem op i vinduet, de pynter så fint. (se billede 2)

4) Det obligatoriske Tivoli besøg. Tivoli pynter så flot op til Halloween med tons vis af græskar og lyskæder. Vi er fan, og det er simpelthen så (u)hyggeligt derinde. Put godt med varmt tøj på, og så afsted når det bliver mørkt.

5) I Tiger kan man få selvhærdende modellervoks til kr.20,00, der tørrer på 24 timer. Man kan jo forme hvad man vil, men det er da oplagt at lave Halloween pynt. (se billede 3, 4, 5)

6) Er der noget børn elsker, så er det at bygge hule. Så nu tager I alle huset dyner, puder og tæpper, og laver verdens bedste hule under spisebordet. Hæng dyner og tæpper hele vejen over og rundt om bordet, og fyld hulen med puder. Lav lidt snacks, find lommelygten frem, og så er der ‘heksehistorier’ i heksehulen.

7) Spil en masse spil eller lav Jeres egne spil.

  • Find 2 x 3 ens ting til kryds & bolle, fx. 3 sten og 3 grene.
  • Tegn 2 x 10 ens ting og klip ud til vendespil.

8) Find en lille å eller tag en tur til stranden og se hvad der kommer i nettet. Scrunch fiskenettet er genialt, da det har teleskopstang, så det kan være i tasken. Vi har det på shoppen i både sort og pink til kr.69,95. (se billede 6)

9) Bag pølsehorn til de ovenstående hyggelige aktiviteter. Lav eventuelt dejen på forhånd, så kan ungerne selv trille og skære ud, putte pøller og ketchup i. I ovnen med dem, og så har I til madpakkerne.

10) Biffen er jo altid god for en fed efterårsferiefilm, og der er rent faktisk flere på tapetet. De utrolige 2, Iqbal, Small Foot og Vildheks er på film-ønskelisten herhjemme. Og hvis man ikke vil i biffen, så er en tegnefilm i fjernsynet og varm kakao heller ikke af vejen.

Fortsat GOD ferie,
XoXo fra Team Babylab